The Sound of Happiness Ukulele Familie Festival

Joyce

Hi, mijn naam is Joyce en ik ben singer-songwriter. Liedjes schrijven is voor mij een manier van leven, het is mijn manier om om te gaan met alles wat er om mij heen gebeurt en van binnen leeft.

Ik begon deze reis een paar jaar geleden ‘per toeval’, ik had nog nooit een muziekinstrument bespeeld en zingen deed ik alleen op plekken waar eigenlijk niemand me kon horen. Toch werd muziek (op de ukelele), zingen en spelen al gauw mijn veilige haven, mijn toevlucht, de plek waar ik alles kwijt kon. Al snel ontstond de wens om eigen nummers te gaan schrijven, want als muziek therapeutisch werkt, zijn er geen woorden meer helend dan die van jezelf. De eerste keer dat ik een tekst, akkoorden en een melodie combineerde, voelde het voor mij als thuis komen. Ik had een heel sterk gevoel dat dit is wat ik de rest van mijn leven wilde doen, dit is waar mijn hart ligt. 

Ik hoop met mijn muziek vooral ook anderen te inspireren. Ik ben halverwege de 40, moeder van 2 kinderen in de basisschoolleeftijd en ik werk part-time in de gehandicaptenzorg. En toch bewandel ik dit pad. Als je echt iets wil, ben je nooit te oud en is het nooit te laat. In de zomer van 2023 bracht ik mijn debuut EP “A Little Time” (een verwijzing naar het feit dat het soms wat tijd kost om je ware passie te ontdekken) uit, 5 gevoelige liedjes over alle facetten van het leven, persoonlijk voor mij, maar herkenbaar voor iedereen. 

Spotify album “A Little Time”

In het najaar van 2023 bracht ik mijn single “Winter” uit, een lied over rouw en verlies.

Vanaf het voorjaar van 2024 zal er nog meer nieuwe muziek uitkomen.

Artiestenpagina Spotify

Ik hou van eerlijke en rauwe teksten. Ze zijn prachtig in hun eenvoud. Ik geloof in puur delen van hart tot hart en ik hoop vooral het jouwe te raken en je te inspireren. 

Socials:

https://www.instagram.com/joycemartensmusic?igsh=MXRldm5peW54cWF1aQ== 

https://www.facebook.com/profile.php?id=61553060165054